If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въпрос на предавателни числа, по каталог на ТБИ 235 коня дават 5,8л/100км и съм склонен да им вярвам, двг наистина е уникална разработка и работи с обеднени смеси в ненатоварен режим. Това разбира се е постижимо в случай, че "крепиш" някаква скорост от примерно 90км/ч, но пак си е постижение. В реалния живот и 8 да гори не е зле за тая фурия.
В реалния живот ситуацията е следната...само за 1750 Тби 159ка става въпрос.
Градско спазвайки всички правила на движение говорим 50 км. и 80 км. на цариградско и без да влиза в буст разход 8 лт. до 9
Извънградско спазвайки всички правила на движение 130 км. - 140 км. и 80 - 90 на двулентов път като се има в предвид, че ТБИ мотора достига максимален въртящ момент още в ниските обороти въобще не се налга да сменяш скорости все едно караш автоматик...както настъпиш така излита (отплеснах се!!!) разход 7.5 -8 лт. на сто
Така.Първо на първо на никой от тоя форум не му влиза в работата колко вземам и какво и що , както на мен не ми влиза в работата вие колко вземате.Да работя в чужбина и за да ви е по-ясно-ГЕРМАНИЯ.А да и годините- лапе съм, ако вие сте на по 65-70 години.На 32 съм и не съм семеен, за това съм спестил пари за такава кола.Много внимателно съм гледал колите, които ми харесват и бих си взел.И НЕ СЪМ КАЗАЛ, че колата ще е задължително за 50 хилки, ами ЧЕ толкова имам максимум.Както може да е за 10 така и за 49 .Колите между коите се колебаех бяха 2-Порше Кайман 2.7 мотора с 240 коня и алфата.И по визия ми харесва повече алфата.И от къде ви дойде тая идея, че човек имащ повече от 30 бона няма да пише във форума.Ясно ми е-не можете да ми дадете компетентен отговор за втория мотор (1..Айде затворете темата, за да не избиват колегите комплекси !
Събираш още малко пари и даваш 60к за GT-R R35, което си е суперавтомобил.
997цата също е сериозен автомобил.
А за да си усмихнат винаги - ти трябва звука на v8ца - Camaro SS 6.2 ... 25-30к евро за почти ново такова .. и ще ти останат много пари за бензин.
Недей да го казваш,защото както всички плюеха Жужа Куве,така замлъкнаха,като видяха какво може на Серес/през целия ден даваше 3-о време от всички/,естествено колата беше сток и звучеше като прахосмукачка,но се вижда че може повече
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Ай стига моля Ви 235 коня кола я направихте най-бързата на света
За теб конете май са всичко.
Циците също
Добрата кола е комплекс от много качества.
Бързата кола също. Да не говорим, че бързината е относително понятие, къде, кога, как и кой.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
За теб конете май са всичко.
Циците също
Добрата кола е комплекс от много качества.
Бързата кола също. Да не говорим, че бързината е относително понятие, къде, кога, как и кой.
Абсолютно вярно
---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
Ай стига моля Ви 235 коня кола я направихте най-бързата на света
Живко,и ти понякога говориш колко да не заспиш,ай стига с тея шуробаджанащини и простотии,90 % от хората а даже и повече,никога не са се качвали в Жужа Куве,па камоли да я карат,ма всички викат кенеф е,235 коня била,слаба била,незнам си кво си била.Не е хубаво да се вярва само на интернет Нека е кенеф,ма се загледай във времената и,бая от конкурентите и са зад нея,и както каза Суската,една кола не е само мощност http://www.fastestlaps.com/cars/alfa...lio_verde.html пък и 136 коня на литър не е лошо постижение
За мен лично по-удобни седалки от тези на 155-цата няма. Това го казвам след като вече имам 166.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
За мен лично по-удобни седалки от тези на 155-цата няма. Това го казвам след като вече имам 166.
това е така защото седалката на 166 не ти е в диапазона на ергономичния персантил - демек голяма ти е виж обаче като станеш бая известен адвокат и пуснеш задължителното шкембе тогава ще видиш ти удобни седалки
Живко,и ти понякога говориш колко да не заспиш,ай стига с тея шуробаджанащини и простотии,90 % от хората а даже и повече,никога не са се качвали в Жужа Куве,па камоли да я карат,ма всички викат кенеф е,235 коня била,слаба била,незнам си кво си била.Не е хубаво да се вярва само на интернет Нека е кенеф,ма се загледай във времената и,бая от конкурентите и са зад нея,и както каза Суската,една кола не е само мощност http://www.fastestlaps.com/cars/alfa...lio_verde.html пък и 136 коня на литър не е лошо постижение
Comment